Welkom op de ledenadministratie omgeving van de NBC
Wie zijn wij

De Nederlandse Bartenders Club (NBC) werd opgericht op 12 december 1949  in het ‘Torenzaaltje’ van het Amsterdamse American Hotel. De NBC is aangesloten bij de International Bartenders Association (IBA), een mondiale organisatie, waarbij meer dan 60 landen zijn aangesloten. De IBA organiseert jaarlijks de World Cocktail Competition (WCC).

De NBC is een beroepsgroep, die als doel heeft het beroep bartender op een hoger niveau brengen in Nederland. De NBC doet dat in nauwe samenwerking met haar sponsorgroep, de Stichting Vrienden van de NBC, waarin het overgrote deel van de Nederlandse drankenproducenten en drankenimporteurs zijn verenigd.
 
De NBC kent een kleurrijk verenigingsleven. Speerpunten zijn de jaarlijkse organisatie van de Nationale Cocktail Competitie (NCC)  en het traditionele NBC Kerstmatinee.
Lid worden
Hou jij ook zo enorm van het drinken en maken van cocktails, passie voor bartending en mixologie? Wil je je ervaringen delen en ervaringen opdoen dat gepaard gaat met het leren kennen van professionals en beginners? 

Schrijf je dan nu in als lid, klik op 'aanmelden als lid' en vul je gegevens in.

Met vriendelijke groet,

Richard Zijlstra
Voorzitter 
Nederlandse Bartenders Club
U bent uw wachtwoord vergeten
Geef hieronder uw login en e-mail waarmee u bij ons bekend bent.